
Ingredienser
300 g | tagliatelle |
---|
sås
4 st | morötter |
---|---|
2,5 dl | grönsaksbuljong |
1 dl | lätt crème fraiche |
200 g | fetaost |
2 krm | salt |
1 krm | cayennepeppar |
25 st | svarta oliver |
Tillbehör
1 pkt | sallad, blandad |
---|
Tillagning
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Skala och skär morötterna i skivor. Koka morötterna mjuka i buljongen i en kastrull under lock ca 8 min.
3. Mixa morötterna med buljongen med mixerstav. Rör i creme fraichen. Smula i fetaosten och smaka av med salt och peppar. Rör i oliverna.
4. Låt pastan rinna av och servera med morots- och fetasåsen och sallad
2. Skala och skär morötterna i skivor. Koka morötterna mjuka i buljongen i en kastrull under lock ca 8 min.
3. Mixa morötterna med buljongen med mixerstav. Rör i creme fraichen. Smula i fetaosten och smaka av med salt och peppar. Rör i oliverna.
4. Låt pastan rinna av och servera med morots- och fetasåsen och sallad
Kommentera