Recept: Kycklingfajitas
 
Ingredienser
  • 2 dl ris
  • 600 g kycklingfiléer
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 1 msk olja
  • 1 påse fajita kryddmix (à 30 g)
  • 1/2 dl vatten
  • salt och peppar

Tillbehör

  • 8 mjuka tortillabröd (à 40 g)
  • 1 burk chunky salsa medium (à 350 g)
  1. Koka riset och värm tortillabrödet enligt anvisningarna på förpackningarna.
  2. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Skala och skär rödlöken i tunna klyftor. Dela, kärna ur och strimla paprikan.
  3. Stek kycklingen i oljan ca 3 minuter. Tillsätt fajita spice mix, vatten, lök och paprika och stek ca 5 minuter. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Servera kycklingröran och riset i varma tortillabröd med salsa.

Kommentera

Publiceras ej